Sommaren 2019 är fullbokad! Nedan finner Ni priser inklusive moms för säsongen 2020.

Jag utgår från Växjö eller eventuellt Mariestad vid Vänern. Jag tar en milersättning på 35kr/milen och åker jag längre än 2 timmar kan även boende tillkomma. Leverans av bilder tar cirka 4 veckor, beroende på hur mycket jag har att göra. Ett smakprov på ca 10 bilder kommer dock inom en vecka. Er kärlekshistoria levereras sedan via en länk (webbgalleri) och lite senare kommer utskrifterna i en vacker låda på posten.

 

Vid bokning debiteras en förskottsbetalning på 20% av paketets summa som sedan dras av på slutfakturan. 

Heldag               

23.000kr

10 sammanhängande timmar

Här förevigas hela Er dag och Ni kan se tillbaka på Er kärlekshistoria och minnas. Jag är med Er under 10 timmar, från förberedelserna på morgonen vidare till porträttbilder, vigsel och middag. Beroende på när jag startar dagen hinner jag eventuellt ta jag några bilder på första dansen innan jag ger mig av. Små detaljer och stora ögonblick förevigas. 
 

Ni får minst 500 högupplösta bilder samt 100 utskrifter 13x17cm.

Halvdag               

17.000 kr

6 sammanhängande timmar

Jag är med Er under 6 timmar och Ni disponerar tiden som Ni vill, bara den är sammanhängande. Vanligtvis börjar vi med porträttbilder för att sedan föreviga vigseln och gratulationerna. Eventuellt hinns det med lite bilder på middagen också! 

Ni får minst 300 högupplösta bilder samt 60 utskrifter 13x17cm.

Priser & paket

En stund               

Kanske önskar Ni endast porträttbilder eller har andra önskemål. Stunder fotograferar jag endast 1 timme från Växjö, eller Mariestad under juli månad, samt kan bara bokas 1 månad innan bröllopet. Kontakta mig så skräddarsyr vi en lösning som passar just Er!

Godkänd för f-skatt